WFR - якісна опалювальна вставка для деревини та вугілля

Категорії

WFR - якісна опалювальна вставка для деревини та вугілля

Легка заміна палива: допустиме спалювання дерева та вугілля. Нагрівальні вставки з решіткою, виготовлені з міцного чавуну, мають позначення WFR. Як і печі WF, оптимізований для дров'яного палива, WFR розроблений для простої та недорогої заміни у форматі вставки

Вимоги 1.BImSchV виконуються в обох режимах роботи.

Режим роботи деревини або вугілля можна легко змінити за допомогою керуючого елемента. Доступ до кнопки управління можливий за дверцятами золи. Вбудована вібраційна решітка служить опорою для подачі повітря для оптимального згоряння в камері. Залишки спалювання подаються у щільно прилягаючий, досить великий зольний ящик.

Подача повітря надходить знизу, що забезпечує вигідне згоряння вугілля. Замість насадки нагрівального газу на боці WFR має лише витяжну насадку, яка веде вертикально вгору.

Конструкція WFR з решіткою може бути комбінована з поверхнями для нагріву GNF 8 і GNF 10 від BRUNNER. Як і WF, WFR випускається в трьох глибинах камери згоряння довжиною колод 25, 33 та 50 см, а також з чотирма передніми панелями для всіх версій пристрою.

Викиди сучасних камінних вставок на 85 відсотків нижчі, ніж у старих моделей. Однак обмін має не лише екологічний, але й економічний сенс: сучасна технологія сприяє підвищенню ефективності та кращій енергоефективності - використовується значно менше палива.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email
Рекомендовані товари
GNF 8, Cast iron radiator чавунний радіатор
0,00  
1 140,00  



   Карта партнерів BRUNNER в Україні